Opgeleverd - Hazeleger Kaas Barneveld bouwt onder BREAAM
Verhuurd

(Hiernaast kunt u de casestudy openen)

Op het nieuwe industrie terrein Harselaar zuid, ontwikkeld Vago vastgoed een nieuwe verpakkingslocatie voor Hazeleger-kaas uit Barneveld. Samen met de huidige locatie van Hazeleger kaas, eveneens in Barneveld, bedient Hazeleger kaas haar klanten in binnen en buitenland.

Hazeleger Kaas BV is een zelfstandig familiebedrijf dat in 1922 is opgericht door Dhr. J. Hazeleger. Waar in de begindagen de activiteiten hoofdzakelijk bestonden uit het rijpen en verkopen van hele kazen, is het bedrijf vandaag de dag uitgegroeid tot een modern bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het versnijden en verpakken van kaas.

Op het nieuwe perceel van ruim 16.000m2 zal een bedrijfsruimte van 6300m2 met 1500m2 aan kantoren en kleedruimte worden neergezet. Het kantoorgedeelte bevindt zich op de 1e en 2e etage en vormt de markante voorgevel van het door AC&P ontworpen pand.

Het nieuwe gebouw kenmerkt zich door de zorgvuldig gekozen routing in en om het pand, met o.a. een gescheiden stroom van personeel en goederen en een gescheiden vervoersstroom van auto’s en vrachtwagens. Er is gekozen voor veel raampartijen om zoveel mogelijk daglicht naar binnen te laten komen in zowel kantoren als productieruimten.

Om de benodigde bedrijfsruimtes te koelen, is er gekozen voor het milieuvriendelijke CO2 systeem. Daarnaast wordt de restwarmte van dit systeem hergebruikt om het reinigingswater te verwarmen.

In het plan is rekening gehouden met een uitbreiding van ca. 2.500m2 voor het creëren van toekomstige capaciteit.

Dit pand is inmiddels opgeleverdLocatie
 
Bijlagen
Meer weten?
Wilt u meer weten over:
Opgeleverd - Hazeleger Kaas Barneveld bouwt onder BREAAM?
neem contact met ons op

Kennis van vastgoed

Contact
Vago Barneveld B.V.
Koningsbergenweg 8
3771 NS Barneveld
0342 416501